Openingstijden;
maandag van 9-17 uur
dinsdag gesloten
woensdag van 9-17 uur
donderdag gesloten
vrijdag van 9-13 uur

Behandeling op afspraak!

Hieronder een overzicht van de tarieven (prijslijst).

PRIJSLIJST

Uw adres voor; uiterlijke verzorging, pedicure/manicure, IBX behandeling, reconstructie nagels (mycose- en trauma-nagels), Magnetic gel-polish

U kunt Soins Purs vinden in het pand van Ron Haans 24/7 fitness centrum in Veendam.

Pedicure

U ziet er natuurlijk graag goed uit! De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel erg gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die de juiste aandacht? Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of de likdoorn steekt? Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. De pedicure kan u daarbij goed helpen!

Voorkomen is beter dan genezen

De pedicure kan u niet alleen van al ontstane ongemakken verlossen, maar helpt u juist in het voorkomen ervan. Voorkomen is beter dan genezen. Ik kan u daarover uitgebreid adviseren.

Werkwijze pedicure

Eerst bekijkt de pedicure nauwkeurig de huid en de nagels van uw voeten. Voor een optimale hygiëne worden uw voeten gedesinfecteerd. De behandeling bestaat onder meer uit het op de juiste manier knippen van de nagels en het verzorgen van de nagelwallen, het weghalen van eelt van onder de voorvoet, onder of tussen de tenen of langs de rand van de hakken of één of meerdere likdoorns. Met behulp van apparatuur (nat-techniek) word u snel en vrijwel pijnloos geholpen. Als de conditie van de voet en het been dit toelaat is de afronding van de behandeling met een korte ontspannende massage.

[nggallery id=2]

Stand van voet en tenen (samenwerking met Podologie van Maanen)

Ook word de stand van de voet en de tenen door de pedicure bekeken en beoordeeld. Er is ook een mogelijkheid voor het doorverwijzen naar de podoloog Marc van Maanen. Podologie van Maanen is ook in Ron Haans 24/7 fitness centrum gevestigd.

Diverse behandelingen voor diverse problemen

Ook voor behandeling van problemen met nagelwallen, ingroeiende nagels, eelt, nagelriem, likdoorns, branderige pijnlijke voeten en reconstructie van mycose- en traumanagels.

U kunt Soins Purs vinden in Ron Haans 24/7 fitness centrum in Veendam.per 9 december 2016

Aly Lamain
Skager Rak 12

9642 CZ  Veendam
0610-857452

Email: alylamain@soinspurs.nl

App: 0610-857452

Bel mij

                                   

Aly Lamain
Skager Rak 14

9642 CZ  Veendam
0610-857452

Bel mij

disclaimer en privacy • tarieven & openingstijden • studiomedes.nl